Lengyelország: Gyurcsó az élen, Nikolics előkelő helyeken

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.05. 16:41
A Canal + szakértői megválasztották a lengyel liga posztonkénti legjobb és leggyengébb játékosait, az Év játékosát és az Év felfedezettjét is. A „díjazottak” között megtalálható Gyurcsó Ádám, Nikolics Nemanja, és sajnos Mervó Bence neve is.

A legjobb szélsőnek a Pogon Szczecin magyar futballistáját, Gyurcsó Ádámot tartják, a támadók között Nikolics Nemanja pedig a hatodik helyre fért be. Ami az Év Lengyelországban játszó futballistáját illeti, ott viszont már a harmadik legjobb az előző idény gólkirálya.A legjobb szélsőnek a Pogon Szczecin magyar futballistáját, Gyurcsó Ádámot tartják, a támadók között Nikolics Nemanja pedig a hatodik helyre fért be. Ami az Év Lengyelországban játszó futballistáját illeti, ott viszont már a harmadik legjobb az előző idény gólkirálya.

A támadók mezőnyében Mervó Bencét is kiemelték, az ő számára viszont kevésbé pozitív a kép, ő a második leggyengébb a rangsorban.

Az Év játékosát illetően aligha meglepetés, hogy Robert Lewandowskit látták idén a legjobbnak, az Év felfedezettje pedig a Lech Poznantól a Górnik Lecznához kölcsönadott 20 éves középhátvéd, Jan Bednarek lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik