nemzetisport.hu 2014.07.20 12:04 Frissítve: 2015.02.27 01:10

Huszti kínai szerződése meghiúsulásával riogattak a Facebookon

Huszti Szabolcs Facebook-oldalán bejelentették, hogy az utolsó pillanatban meghiúsult a kínai szerződése. Illetve – mint az F-Group menedzseriroda jelezte – egy német szurkoló posztolta az álhírt. A magyar szélső ügynöksége már korábban ügyvédi felszólítást küldött a magát Huszti hivatalos oldalaként reklámozó profilt üzemeltető személynek, most pedig a megtévesztő poszt után újabb levelet küldött, és ezúttal sikeres volt a felszólítás, törölték a posztot és az egész profilt!

Huszti Szabolcs hamarosan aláír Kínában

„Huszti marad Hannoverben. A Csangcsun Jatajjal való nézeteltérés miatt az utolsó pillanatban meghiúsult az átigazolás" – írták Huszti Szabolcs Facebook-oldalán, amely profilról kiderült, nem a szélső hivatalos oldala, hanem egy német szurkoló üzemelteti.

Illetve csak üzemeltette, miután ma az F-Group menedzseriroda rendőrségi feljelentést helyezett kilátásba az oldal üzemeltetőjével szemben a fals hír után. Az ügynökség részéről jelezték a Nemzeti Sport Online-nak, hogy már tavaly hivatalos levélben szólították fel a német személyt, hogy törölje a Huszti hivatalos Facebook-oldalának tűnő profilt. Az első levelet ügyvédi felszólítás követte, de eredménytelenül. A mai álhír után azonban törölték a profilt a közösségi oldalról.

Az F-Group menedzserirodától azt is megtudtuk, bár egy-két napot csúsztak a hivatalos ügyek intézése miatt, de Huszti Szabolcs és ügynöke, Filipovics Vladan jelenleg is Kínában tartózkodik, és hamarosan aláírják a szerződést az élvonalbeli Csangcsun Jatajjal.

2021.08.20 22:13:50

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Az ok egyszerű: pedagógia.

2021.07.27 04:15:25

Légiósok BODNÁR ZALÁN (Split)

Helyszíni riport a horvát bajnokság fergeteges hangulatú Hajduk Split–NK Osijek rangadójáról.

2021.05.19 08:35:18

Légiósok BABJÁK BENCE

Jesse Marsch megmondta: a magyar kapus nem mehet sehova – a Leipzig minden ajánlatra ráígért.