Légiósok: legalább két hét kihagyás vár Szalai Attilára – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.04.20. 22:28
null
Szalai Attila május 8-án térhet vissza a pályára? (Fotó: AFP)
A török Takvim című lap értesülései szerint mégsem olyan súlyos a Sahtar Doneck elleni felkészülési mérkőzésen megsérülő Szalai Attila állapota, mint az első ránézésre tűnt. A lap szerint a Fenerbahce magyar válogatott védőjének válla kiugrott a keddi meccsen, de csak két hét kihagyás vár rá, így akár már a Besiktas elleni bajnoki mérkőzésen visszatérhet.

 

Amint arról beszámoltunk, Szalai Attila, a Fenerbahce válogatott labdarúgója súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a török együttes keddi, Sahtar Doneck elleni barátságos mérkőzésén. A török Fanatik című hírportál a védő állapotáról nem közölt információt, azt azonban leírta, hogy a 24 éves játékos nem vett részt csapata szerda délutáni edzésén.

Este aztán a Takvim szolgált újabb, de a Fenerbahce által meg nem erősített információkkal Szalairól. Az újság úgy tudja, hogy a második félidő közepén egy ütközés után a földön maradó védőnek kiugrott a bal válla, amelyet aztán visszatettek a helyére. Ez pedig azt jelenti a lap becslése szerint, hogy legalább két hétig nem állhat csapata rendelkezésére a 24 éves hátvéd, s legkorábban a Besiktas elleni, május 8-i bajnoki mérkőzésen léphet ismét pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik