Légiósok: Kleinheisler már Athénban van – kép

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.11. 13:44
null
Kleinheisler László órákon belül aláírhat a Panathinaikosznál
Mint arról beszámoltunk, sajtóhírek szerint mindenben megegyezett egymással a horvát NK Osijek és a görög Panathinaikosz a magyar válogatott középpályás, Kleinheisler László klubváltása ügyében. A 28 éves játékos már Athénban van, hogy átessen az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálatokon, és aláírja szerződését új klubjánál.


A görög gazzetta.gr azt írja, Kleinheislert délutánra várták a Panathinaikosznál, hogy az utolsó simításokat megtegyék, s a 44-szeres magyar válogatott középpályás aláírhatja három és fél évre szóló szerződését az athéni zöld-fehéreknél.

Közben a Sportske Novosti arról írt, hogy Kleinheisler iránt a Dinamo Zagreb is érdeklődott, de a vezetőedző, Ante Cacic végül nemet mondott a magyar válogatott szerződtetésére. Így maradt a Panathinaikosz.

„Köszönöm szépen a köszöntést. Nagyon boldog vagyok, alig várom, hogy találkozzak az új csapattársaimmal és együtt játszhassunk. Örülök, hogy egy ilyen nagy klubhoz jöhettem. Köszönöm a családomnak, hogy mindig támogat” – idézi Kleinheislert az sdna.gr, amely videót is közölt a magyar középpályás érkezéséről.

Filipovics Vladan, a játékos ügynöke lapunknak megerősítette a szerda délutáni orvosi hírét, valamint azt is elmondta, a hivatalos bejelentésre csütörtökön kerül sor.

Kleinheislernek a Panathinaikosz lesz az ötödik külföldi csapata a német Werder Bremen és Darmstadt, a kazah FK Asztana, valamint a horvát Osijek után.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik