Légiósok: Kleinheisler László a Zenitnél köthet ki – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.07. 12:53
null
Kleinheisler László Szentpéterváron köthet ki? (Fotó: kazfootball.kz)
A kazfootball.kz meg nem erősített értesülése szerint a kazah bajnok Asztana magyar válogatott középpályása, Kleinheisler László a szentpétervári Zenitnél köthet ki. 

 

Az oldal beszámolója kiemeli, hogy az orosz éllovas középpályájának belsejét számos csapás érte, illetve érheti: az ecuadori Christian Noboa súlyos térdsérülés miatt hosszú időre kidőlt, Leandro Paredes a télen a hírek szerint visszatérhet Olaszországba (korábban a Chievóban, a Romában és az Empoliban is játszott). Claudio Marchisio az első idényét tölti Oroszországban, és egyelőre nem sikerült zökkenőmentesen a beilleszkedése, csupán 395 percet játszott a bajnokságban. A brazil Hernani és az argentin Matías Kranevitter kapcsán pedig arról ír a lap, hogy nem sikerült beváltaniuk eddig a hozzájuk fűzött reményeket.

Ebben a helyzetben a Zenit vezetősége az Asztana magyar válogatott középpályása felé fordulhat, Kleinheisler Lászlóval kapcsolatban leírják, hogy a 24 éves futballista jó évet futott, kulcsszereplője volt a bajnoki címet nyerő és az Európa-ligában szereplő együttesnek, előbbi sorozatban 28, utóbbi csoportkörében négy meccsen szerepelt.

Nem Kleinheisler lenne a Zenit első magyar játékosa, Huszti Szabolcs 2009 és 2012 között erősítette a szentpéterváriakat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik