Légiósok: jócskán emelkedett Sallai Roland piaci értéke

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.01. 21:11
null
Sallai Roland a Dortmund elleni BL-csoportmérkőzésen (Fotó: AFP)
A ciprusi élvonal őszi idénye során csak egyetlen labdarúgó piaci értéke növekedett nagyobb mértékben, mint Sallai Rolandé, az APOEL magyar légiósáé – derül ki a Transfermarkt összesítéséből.

 

A mértékadó átigazolási portál Sallai Roland piaci értékét 1.25 millió euróra (kb. 382 millió forintra) becsüli, ami 800 000 eurós (177.8 százalékos) növekedést jelent azóta, hogy az APOEL augusztus végén megvásárolta a magyar labdarúgót a Puskás Akadémiától.

Az értéknövekedés képzeletbeli ciprusi dobogójának tetején a 20 esztendős brazil középpályás, Allan (Apollon) áll 850 000 euróval, a harmadik helyezett a rutinos angol támadó, Matt Derbyshire (Omonia, 650 000).

A honlap mindhárom játékos értékét 1.25 millió euróra taksálja; náluk csak három értékesebb futballista játszik jelenleg a ciprusi élvonalban – derül ki a január elsejei összesítésből.

Sallai – aki Bajnokok Ligája-mérkőzésen is játszott az APOEL-ben – 12 élvonalbeli ciprusi bajnokin játszott és öt gólt szerzett, amivel holtversenyben harmadik a csapat góllövőlistáján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik