Légiósok: így kell bemutatkozni – Styles a meccs embere lett!

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.09.05. 13:25
A magyar válogatott Callum Styles remekül mutatkozott be új csapatában, az angol labdarúgó-bajnokság második vonalában (Championship) szereplő Millwallban: az első mérkőzésén, a Cardiff City ellen 2–0-ra megnyert szombati bajnokin őt választották meg a meccs emberének klubja szurkolói.

A napokban a Barnsleyból kölcsönbe érkező Callum Styles végig a pályán volt a szombati meccsen, és teljesítményéről elismerően nyilatkoztak klubtársai is – például Billy Mitchell.Callum Styles végig a pályán volt a szombati meccsen, és teljesítményéről elismerően nyilatkoztak klubtársai is – például Billy Mitchell.

„Szerintem az első és a második félidőben is kiválóan futballozott – dicsérte új csapattársát Mitchell.Kellemes tapasztalatot szereztem a meccsnek abban az időszakában is, amikor egymás mellett játszottunk a középpálya közepén. Tudom, hogy ezen a poszton, valamint a bal oldalon is használható. Jól játszott a Barnsleyban, talán az egyik legjobbja volt az elmúlt idényben, nagyszerű, hogy megszereztük, boldog vagyok, hogy egy csapatban futballozhatok vele.”

A Millwall nyolc meccsen 10 pontot szerzett, jelenleg 14. a Championship-tabellán, és szombaton a Sunderland vendége lesz.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik