Légiósok: egy percet sem játszott a magyar védő, szerződést bontottak vele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.20. 10:34
null
Bobál Dávid (középen) a Dukla egyik távozója (Fotó: fkdukla.cz)
A cseh élvonalban sereghajtó Dukla Praha labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy felbontotta három játékosa, köztük a magyar utánpótlás-válogatott Bobál Dávid szerződését. A Budapest Honvéddal 2017-ben magyar bajnoki címet szerző védő a prágai alakulatban tétmeccsen egyetlen percet sem játszott.

 

Bobál Dávid júliusban három évre szóló szerződést írt alá Csehországban, ahol azonban nem találta meg a számításait. Csupán a bajnokság első két fordulójában került be a Dukla meccskeretébe, de lehetőséget akkor sem kapott. A magyar korosztályos válogatott középhátvéd az ősszel csak a prágai alakulat U21-es együttesében lépett pályára.

Bobál szerződésén kívül a Dukla két kölcsönjátékos, David Breda (Jablonec) és Ondrej Stursa (Viktoria Plzen) megállapodását is felbontotta, ők visszatérnek anyaegyesületükhöz.

A Dukla 19. fordulót követően 15 ponttal sereghajtó a cseh élvonalban.

Korábbi csapatának, a Budapest Honvédnak Baráth Botond távozása miatt kapóra jöhet, hogy Bobál szabaddá vált. A most 23 esztendős futballista a 2016–2017-es idényben alapembere volt a magyar bajnoki aranyérmes kispesti csapatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik