Légiósok: Ausztriában Major Sámuel, Szerbiában Kun Bertalan csapata esett ki

Vágólapra másolva!
2022.05.20. 21:56
Címkék
Az osztrák bajnokság osztályozós csoportjának pénteki utolsó mérkőzései során eldőlt, hogy az élvonal küzdelmeitől a Major Sámuelt foglalkoztató Admira Wacker búcsúzik, a Bukta Csabát soraiban tudó Altach viszont bentmaradt. Szerbiában is eldőlt, hogy a Kun Bertalant foglalkoztató Proleter esik ki.

Az osztrák bajnokság osztályozós csoportja rájátszásának utolsó fordulós meccsein eldőlt, hogy a nagy hajrát kivágó, utolsó három meccsén hét pontot gyűjtő, s péntek délután a Tirolt legyőző Altach marad az élvonalban.

A Tirol ellen 2–1-re diadalmaskodó Altach a második gólja után emberhátrányba került, majd a vendégek szépítése után csereként a 74. percben lépett pályára Bukta Csaba.

A végül az élvonaltól búcsúzó Admira Wacker 3–1-re kikapott a LASK otthonában, Major Sánuel csereként a végeredmény kialakulása után, a 65. percben lépett pályára.

Szerbiában szintén véget ért az osztályozós rájátszás, s eldőlt, hogy a Kun Bertalant foglalkoztató Proleter búcsúzik az élvonaltól – a Novi Pazartól elszenvedett 2–0-s vereség során nem nevezte a magyar játékost a Proleter.

AUSZTRIA, BUNDESLIGA
ALSÓHÁZI RÁJÁTSZÁS, 10. FORDULÓ

Altach–Tirol 2–1
Altach: Bukta Csaba csereként lépett pályára a 74. percben.
LASK–Admira 3–1
Admira: Major Sámuel csereként lépett pályára a 65. percben.

CIPRUS, 1. DIVISION
ALSÓHÁZI RÁJÁTSZÁS, 10. FORDULÓ

Ahnasz–AEL Limassol 1–2
AEL Limassol: Megyeri Balázs végig védett.
Omonia Nicosia–Olympiakosz Nicosia 1–1
Omonia: Lang Ádám végig a pályán volt.

SZERBIA, SZUPERLIGA
ALSÓHÁZI RÁJÁTSZÁS, 7. FORDULÓ
FK Proleter–Novi Pazar 0–2

Proleter: Kun Bertalant csapata nem nevezte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik