Cs. B. 2021.07.24 10:45

Légiósok: A megkérdezésem nélkül utasították el az ajánlatokat – Gyollai

Mint ismert, a Peterborough United átadólistára tette a csapat 24 esztendős kapusát, Gyollai Dánielt, aki ezt követően a Peterborough Telegraph hírlapnak adott interjújában elmondta, csapata úgy utasította el több érdeklődő ajánlatát – köztük az angol harmadosztályban szereplő Portsmouthét –, hogy arról őt meg sem kérdezték.

 

Gyollai Dániel állítása szerint csapata úgy döntött sorsáról, hogy arról meg sem kérdezték (Fotó: AFP)
Gyollai Dániel állítása szerint csapata úgy döntött a sorsáról, hogy őt meg sem kérdezték (Fotó: AFP)

 

Gyollai Dániel 2020 nyarán a Wigantől érkezett a Peterborough-hoz, ám egyetlen bajnokin sem kapott lehetőséget a League One-ban második helyen záró, így a Championshipbe feljutó együttesben. Négy – az alacsonyabb osztályú angol klubok számára kiírt – EFL Trophy-kupameccsen játszhatott csupán.

Ezt követően a közép-angliai csapat átadólistára tette a Békéscsabán született kapust, aki azt állítja, hogy a nagy múltú Portsmouth és egy szlovéniai csapat ajánlatát is visszautasította a Peterborough az ő megkérdezése nélkül. 

„A megkérdezésem nélkül elutasították a Portsmouth, illetve egy szlovén klub ajánlatát, pedig az idény végén megígérték, hogy több játéklehetőség reményében távozhatok mondta csalódottan a Peterborough Telegraphnak Gyollai Dániel. 

Gyollai 2013-ban a Honvédtól került Angliába, ahol a Stoke City korosztályos csapatainál pallérozódott, majd 2019-ben annak U23-as együttesétől állt tovább a Wigan Athletichez.

2021.08.20 22:13:50

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Az ok egyszerű: pedagógia.

2021.07.27 04:15:25

Légiósok BODNÁR ZALÁN (Split)

Helyszíni riport a horvát bajnokság fergeteges hangulatú Hajduk Split–NK Osijek rangadójáról.

2021.05.19 08:35:18

Légiósok BABJÁK BENCE

Jesse Marsch megmondta: a magyar kapus nem mehet sehova – a Leipzig minden ajánlatra ráígért.