KoroNapló: A palacsinta okozott gondot – Baráth Botond

BARÁTH BOTOND (Kansas City)BARÁTH BOTOND (Kansas City)
Vágólapra másolva!
2020.04.07. 11:22
Bár az Egyesült Államokat valósággal letarolta a vírus, Kansasben egyelőre nem annyira súlyos a helyzet, ám biztos, ami biztos, a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje, Baráth Botond már csak futni mozdul ki otthonról.

„Sajnos az Egyesült Államokban továbbra sem sikerült megfékezni a járványt, de Kansasben még mindig nem olyan súlyos a helyzet, mint a nagyobb városokban. Itt is akadtak már pozitív tesztek, de nem akkora az ijedtség, mint máshol. A hétköznapokban nincs nagy változás az elmúlt hetekhez képest, továbbra is egyéni edzésterv alapján készülök, talán csak annyi a különbség, hogy már a bevásárlás miatt sem mozdulok ki, csak akkor lépek ki a lakásból, amikor futni megyek. Klubunk táplálkozási szakembere ugyanis mutatott egy weboldalt, amely alapanyagok házhoz szállításával foglalkozik, már mindenki ezt használja.

Egy hétre előre megrendeljük a szükséges ételeket és italokat, a futár meg leteszi a kért csomagot az ajtónk elé. A receptek és a menük az interneten mindenki számára elérhetőek, nekem sem okoz gondot elkészíteni az ebédemet vagy a vacsorámat. Eddig egyedül a palacsintával szenvedtem meg, az itteni liszt ugyanis nem olyan, mint az otthoni, ami persze »élesben« derült ki.

Ami a futballt illeti, jelen állás szerint április végén kezdhetjük újra az edzéseket, de még semmi sem biztos. Élsportolóként hozzászoktunk, hogy hétről hétre megugrik a pulzusunk, felszökik az adrenalin, a labda mellett már ez is hiányzik. Amennyire tudom, tartom a kapcsolatot a többi játékossal, Németh Krisztiánnal és Nagy Dominikkal gyakran beszélünk, no meg persze korábbi kispesti csapattársaimmal is, Nagy Gergővel, Gazdag Dániellel vagy éppen Batik Bencével viszonylag sűrűn hívjuk egymást.”

AKoroNaplóállandó szerzői:Baráth Botond(Egyesült Államok), Galló Vilmos(Svédország), Gulácsi Péter(Németország),Kemény Dénes(Magyarország),Ligetvári Patrik(Spanyolország),Vojvoda Dávid(Olaszország).

A KoroNapló korábbi bejegyzéseit IDE KATTINTVA tekinthetik meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik