Eszék: Kleinheisler nélkül kell összeszedniük magukat

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2022.08.05. 22:09
null
Kleinheisler László (Fotó: Imago Images)
A horvát NK Osijeknek szombaton 21 órától az Istra vendégeként lényegében csak a győzelem az elfogadható a SuperSport HNL 4. fordulójának programjában.

 

Az eszékiek a második fordulóban 2–1-re kikaptak Zágrábban a Lokomotivától, a harmadik körben pedig otthonukban végeztek 0–0-s döntetlenre a Slaven Belupóval. Nenad Bjelica vezetőedző mentális oldalról közelítette meg a pulai találkozó adta kihívást.

„A legfontosabb, hogy csak magunkra koncentráljunk. Játékosainknak vissza kell szerezniük az önbizalmukat. Kaptak is a legutóbbi bajnoki után két nap szabadságot, hogy kitisztuljanak fejben egy olyan sorozat után, amely nemcsak a bajnokságban, hanem a nemzetközi porondon is hozott kudarcokat – vázolta a sajtótájékoztatón Nenad Bjelica, aki néhány kulcsemberét pihentetni fogja. – Biztosan nem lesz velünk Kleinheisler László és Dario Nejasmic, Marin Leovac is kiesett, valamint kérdéses Ivan Fiolic, Mihael Zaper, illetve Ramon Miérez játéka. Ellenfelünknek sok új labdarúgója van, és az eddigi fordulók után többször változott az összeállítása. Persze eddig sem az számított, ki áll a másik oldalon, sokkal inkább az, hogy mi nem álltunk a helyzet magaslatán, a megfelelő szinten.”

Hozzátette: a kazah ellenféllel szembeni európai kupabúcsú mindannyiukat letaglózta, viszont az elmúlt két esztendőben kivívott tiszteletet nem szabadna lerombolniuk. Már rutinos futballistáikra is nagy nyomás nehezedik, a fiatalabb kerettagoknak pedig még nehezebb a történtek feldolgozása – de bíznak magukban.

HORVÁT 1. HNL
4. FORDULÓ
21.00:
Istra 1961–NK Osijek (Eszék) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik