Ciprus: az APOEL hét emberrel egy gólt kapott, Viníciust is kiállították – videó

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.06. 21:02
null
Vinícius a 68. percig játszott (Fotó: 24sports.com)
Nem akárhogyan kapott ki 1–0-ra a Novothny Somát is foglalkoztató Anorthoszisztól az APOEL a Ciprusi Kupa negyeddöntőjének visszavágóján: a vendégek a 73. percig négy (!) piros lapot kaptak – a hétszeres magyar válogatott Vinícius Paulót is kiállították –, és végül is azért estek ki, mert a vetélytárs több gólt szerzett idegenben.

Érdekesség, hogy mind a négy kiállított játékos Brazíliában született... Léo Natelt már a 6. percben az öltözőbe küldte a játékvezető. A következő piros lap Danilónak járt, aki két perc alatt két sárgát gyűjtött össze. Viníciusnak a 68. percben mutatták fel a második sárga lapját, s így a pirosat, Lucas pedig öt perccel ő utána hagyta el a játékteret.

A hazaiak Amr Warda 43. percben szerzett góljával nyertek 1–0-ra. Már-már csodával határos, hogy nem találtak többször az APOEL kapujába, ám ez is elegendő volt a továbbjutásukhoz: a rivális 2–1-re nyert az első mérkőzésen, s a 2–2 az Anorthoszisznak kedvezett, mivel a Ciprusi Kupában azonos állás esetén az idegenben lőtt több gól szabálya van érvényben.

Novothny Soma kezdőként lépett pályára, s egészen a 61. percig játszott.

Íme, a szürreális meccs összefoglalója:

CIPRUS, CIPRUSI KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Anorthoszisz–APOEL 1–0 (az első meccsen: 1–2)
Anorthoszisz: Novothny Soma kezdőként lépett pályára, a 61. percig játszott; APOEL: Vinícius Paulo a 68. percben a második sárgáját is megkapta, kiállították.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik