Legia: Nikolics már aláírt, ő az első nyári szerzemény - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 10:36
A psnfutbol.com információja szerint Nikolics Nemanja szombaton már aláírta a három évre szóló szerződését a Legia Warszawával, így a Videotontól távozó 27 éves gólkirály a lengyel klub első nyári szerzeménye. Az MLSZ negyedik alkalommal megrendezett Rangadó díjátadó hétfői gáláján nem lehetett ott személyesen a gólkirály, a szezon legjobbjának megválasztott Nikolics, amint az indoklásként elhangzott: orvosi vizsgálaton van.

Amint arról szombaton – szintén lengyelországi sajtóértesülések alapján – már beszámoltunk: Nikolics a múlt héten csütörtökön Varsóban járt, hogy szerződéséről tárgyaljon. Sőt, az ügy komolyságát alátámasztandó, ha már ott járt, rögtön lakást is nézett magának.

Ezzel szemben a Nemzeti Sport Online kérdésére válaszolva Filipovics Vladan, a játékos menedzsere szombaton elmondta: nem tart ott ez az ügy, ahogyan arról a lengyel lapok beszámolnak. A tárgyalást tényét elismerte ugyan, de azt is hozzátette, hogy közben azért még másokkal is egyeztetnek.

A FTC elleni bajnokit kihagyó Nikolics ugyanakkor a szombat esti bajnokin a Nemzeti Sportnak még a varsói látogatást sem ismerte el. A válogatott csatár csupán annyit mondott, hogy a Legia érdeklődik utána.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik