Legia: Nikolics már lakást is nézett Varsóban, 3 évre ír alá - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.30. 09:52
null
Lengyelországban biztosra veszik Nikolics varsói szerződését (Fotó: legia.sport.pl)
A Legia Warszawa nem hivatalos honlapja, a legia.sport.pl tényként közli a Videotontól távozó Nikolics Nemanja szerződtetését. A forrás szerint a csatár csütörtökön Varsóban tárgyalt a klub vezetőivel, hároméves szerződést köt majd. Menedzsere, Filipovics Vladan ugyanakkor a Nemzeti Sport Online érdeklődésére cáfolta, hogy már megszületett volna az egyezség.

 

A legia.sport.pl cikke szerint Nikolics Nemanja csütörtökön Varsóban járt, hogy tárgyaljon a klub vezetőivel egy hároméves szerződésről. A forrás szerint az egyeztetések sikerét jelzi, hogy a csatár már lakást is nézett magának a lengyel fővárosban.

A lengyelországi hír megerősíti a Nemzeti Sport Online értesülését, amely szerint már csak idő kérdése, hogy mikor jelentik be a Videotonnál lejáró szerződésű, így ingyen igazolható csatár megszerzését.

A legia.sport.pl megjegyzi, egy másik kiszemelttel, a spanyol Acorán Barrerával is folynak még tárgyalások, a két játékos érkezését egyszerre jelenthetik be.

Ezzel szemben Nikolics menedzsere, Filipovics Vladan szerint a csatár ügye még nincs lezárva.

„Nem tart ott ez a történet, mint ahogy azt a lengyelek írják. Az igaz, hogy tárgyalunk, de nemcsak velük, hanem más klubokkal is, továbbra is több csapat képben van, még nem dőlt el, hol folytatja pályafutását Nikolics” – fogalmazott a játékosügynök.

Nikolics a mai, Ferencváros elleni bajnokin búcsúzik a Videotontól, hiszen azt már korábban bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Hudák Martin (PAFC, ?),Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros, ?), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC), Pátkai Máté (Győri ETO), Priskin Tamás (Győri ETO)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Nikolics Nemanja (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Bordeaux – Franciaország, Legia – Lengyelország, Sporting – Portugália), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: PAFC)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Horváth Tamás (érdeklődnek iránta: Paks), Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Kleinheisler László (érdeklődnek iránta: Wroclaw – Lengyelország), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik