NB II: Sopron után Kisvárdán a korábbi Fradi-játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.20. 09:24
A bajnoki címmel és kupagyőzelemmel is büszkélkedő, legutóbb a Soproni VSE-ben játszó Bognár Zsolt az NB II-es újonc Kisvárdánál folytatja pályafutását.

Megvan a harmadik új szerzeménye a kisvárdai futballcsapatnak, hiszen Venczel Balázs és Irhás Ignác után vasárnap Bognár Zsolt is aláírta szerződését a másodosztályú együtteshez – számolt be róla a szon.hu megyei hírportál. A 34 éves védő fél évre szerződött a szabolcsi együtteshez.szon.hu megyei hírportál. A 34 éves védő fél évre szerződött a szabolcsi együtteshez.

A 34 éves védő Győrben nevelkedett, ott is mutatkozott be az élvonalban, majd 2002 és 2007 között a Ferencváros játékosaként szerepelt, 2004-ben tagja volt a máig utolsó Üllői úti bajnokcsapatnak, abban az évben, illetve 2003-ban Magyar Kupát is nyert. Az NB I-ben még a Diósgyőr színeiben szerepelt, összesen 163 élvonalbeli mérkőzése van, ezeken két gólt szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Bognár Zsolt (klub nélküli), Yves Simplice Mboussi (kameruni, klub nélküli), Irhás Ignác (Mezőkövesd), Venczel Balázs (csapat nélkül, legutóbb Vasas)
Távozik/távozhat: Barzó Gergő (Cigánd), Kapacina Valér (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Lakatos László (Cigánd), Horváth László (?) Soós Tibor (?) Tóth György (?)
Kiszemeltek: Jánvári Gábor (Kaposvár), Kulcsár Kornél (Haladás, legutóbb kölcsönben ZTE), Minczér Tibor (szabadon igazolható, legutóbb, Nyíregyháza), Simek Péter (csapat nélküli, legutóbb REAC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik