ZTE: autóbalesetet szenvedett a klub szerb légiósa

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.06.15. 15:51
null
Nikola Mitrovics kedden ott lehet a Kisvárda ellen pályára lépő csapatban (Fotó: Török Attila)
Sértetlenül megúszta hétfő reggeli autóbalesetét Nikola Mitrovics, a Zalaegerszegi TE FC szerb labdarúgója, aki kedden pályára léphet Kisvárdán.

 

A vaol.hu információi szerint Mitrovics az autójával egy kisteherautóval ütközött, a balesetet követően a teherautó sofőrét kórházba szállították.

A ZTE a balesetről közleményt adott ki:

„Csapatunk középpályása, Nikola Mitrovics ma reggel közúti baleset részese volt. Labdarúgónk a védett főúton haladt, amikor egy másik gépjármű szabálytalanul elé kanyarodott, és az esős időben csúszóssá vált úton már nem lehetett elkerülni az ütközést.

A legfontosabb információ, hogy Mitrovics nem sérült meg a balesetben, úton van a csapattal Kisvárdára, ahol pályára léphet a keddi mérkőzésen.

A médiában megjelent egyéb hírek, melyek szerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, valamint hogy játékosunk gyorsan haladt, nem felelnek meg a valóságnak.

A balesetben érintett másik személyt vizsgálatra kórházba szállították, de szerencsére ő sem szenvedett sérülést. A rendőrségi helyszínelés délelőtt véget ért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik