NB I: Varga Barnabás duplázott a RangAdó Gálán

Vágólapra másolva!
2023.05.31. 00:02
null
Varga Barnabás (Fotó: Török Attila)
Varga Barnabás, a Paksi FC csatára és az élvonalbeli bajnokság friss gólkirálya lett a szezon legjobb játékosa a RangAdó Gálán, amelyen a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap zárult idényének legjobbjait díjazták.

 

Az M4 Sporton rendezett keddi gálán a duplázó – és már a magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezőire készülő – 28 éves támadó mellett díjazták a legjobb vezetőedzőt is, mégpedig az újoncként bajnoki ezüstérmes Kecskemétet irányító Szabó Istvánt, aki Marco Rossi szövetségi kapitánytól vette át az elismerést.

A szezon felfedezettje Lisztes Krisztián, a Ferencváros játékosa, a legjobb játékvezető pedig Berke Balázs lett. A bajnokság legsportszerűbb csapatának járó elismerést a Kisvárda kapta. A legszebb gólt Batik Bence, a Puskás Akadémia játékosa szerezte októberben a Budapest Honvéd ellen.

Az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról mind a 12 élvonalbeli együttes csapatkapitánya, vezetőedzője, illetve legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott. A legszebb gólról közönségszavazás döntött az m4sport.hu portálon.

A DÍJAZOTTAK
A LEGJOBB JÁTÉKOS
Varga Barnabás (Paksi FC)

AZ NB I FELFEDEZETTJE
Lisztes Krisztián (Ferencváros)

A LEGJOBB EDZŐ
Szabó István (Kecskeméti TE)

GÓLKIRÁLY
Varga Barnabás (Paksi FC, 26 gól)

A LEGSZEBB GÓL
Batik Bence (Puskás Akadémia, a Budapest Honvéd ellen)

A LEGJOBB JÁTÉKVEZETŐ
Berke Balázs

A LEGSPORTSZERŰBB CSAPAT
Kisvárda Master Good

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik