nemzetisport.hu
2015.05.30 11:03 Frissítve: 2015.05.30 15:23

László Csaba lesz az MTK vezetőedzője, belga segítőt hívott

A héten a Nemzeti Sport Online már jelezte, hogy Garami József szakmai igazgatót László Csaba válthatja a nyáron az MTK kispadján. A hírt most Belgiumban is megerősítették, a kék-fehérekhez László kérésére erőnléti edzőnek érkező Steven Vanharen nyilatkozott a voetbalbelgie.be-nek.

László Csaba lesz az MTK új vezetőedzője (Fotó: NS-archív)

 

László Csaba a Nemzeti Sport szombati számában még csak arról beszélt, hogy a nyáron lejár a szerződése az MTK játékosmegfigyelőjeként, és a héten engedélyt kapott a klubtól, hogy a jövőjével összefüggésben külföldön tárgyaljon. Most az is kiderült, hogy miért járt külföldön…

A voetbalbelgie.be adta hírül, hogy a korábban a Charleroi-nál is dolgozó magyar edző erőnléti trénernek hívta Magyarországra az MTK-hoz a korábban az Újpest FC alkalmazásában álló Steven Vanharent. Lászlót, mint az MTK leendő vezetőedzőjét említi a cikk.

Tehát, bár a fővárosi klub a héten még nem kívánt az edzőkérdéssel foglalkozni, immár Belgiumban is tudják, hogy a következő szezontól nem Garami József dirigálja a kék-fehéreket.

A korábban Újpesten is dolgozó Vanharen lesz László Csaba egyik segítője az MTK-nál (Fotó: archív)

 

„Az MTK a Ferencváros és az Újpest mellett a meghatározó klubok közé tartozik Magyarországon. Ebben a szezonban a harmadik helyen végez, és indulhat az Európa-ligában. A következő idényben szeretnénk harcba szállni valamelyik címért, ez pedig nagyon izgalmas kihívás. Az én feladatom lesz, hogy megfelelő fizikai állapotban tartsuk a játékosokat, illetve az edzők oktatásában is részt veszek, hogy megfelelő módszerekkel el tudjuk kerülni a sérüléseket, és elő tudjuk segíteni a játékosok optimális fejlődését” – fogalmazott új munkájáról Vanharen, aki három évre kötelezte el magát a kék-fehéreknél.

Az MTK holnap Diósgyőrben zárja a szezont, még Garami irányításával…

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..