MTK: László Csaba szerződése lejár, külföldön is tárgyalt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.30. 08:34
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint – mint azt már jeleztük – az MTK NB I-es labdarúgócsapatánál a nyáron László Csaba válthatja a kispadon Garami Józsefet. A jelenleg a kék-fehérek játékosmegfigyelőjeként dolgozó Lászlónak júniusban lejár a szerződése az MTK-nál, és már több klubtól hívták.   

„Hallom a pletykákat – nyilatkozta László Csaba. – Vannak, akik már azzal hívtak fel, az MTK edzője leszek, jóllehet senkivel sem tárgyaltam. Annyi biztos, hogy a szerződésem június végéig köt a kék-fehér klubhoz. Hogy aztán onnan hová lépek, az egyelőre bizonytalan. Azt elárulhatom, az MTK engedélyével külföldön tárgyaltam a napokban, van skót, osztrák, sőt német ajánlatom, de nem akarok kapkodni. Nekem egyvalami fontos: olyan klubnál szeretnék dolgozni, ahol minden feltétel adott a minőségi munkához, és persze ahol megfizetik a munkámat…”László Csaba. – Vannak, akik már azzal hívtak fel, az MTK edzője leszek, jóllehet senkivel sem tárgyaltam. Annyi biztos, hogy a szerződésem június végéig köt a kék-fehér klubhoz. Hogy aztán onnan hová lépek, az egyelőre bizonytalan. Azt elárulhatom, az MTK engedélyével külföldön tárgyaltam a napokban, van skót, osztrák, sőt német ajánlatom, de nem akarok kapkodni. Nekem egyvalami fontos: olyan klubnál szeretnék dolgozni, ahol minden feltétel adott a minőségi munkához, és persze ahol megfizetik a munkámat…”

Mindenesetre nem lennénk meglepve, ha László Csaba váltaná Garami Józsefet, akiről egyébként 2013 nyarán Domonyai László klubigazgató azt mondta, hogy „az MTK-kispad a számára életfogytig plusz két évig foglalt”.

Az MTK-val kapcsolatos hír, hogy a héten Izraelbe szerződő Kelemen Dávid azért tudott aláírni a Hapoelhez, mert a kék-fehérekkel már idő előtt felbontotta júniusig szóló megállapodását. Mint ismeretes, az MTK a télen „száműzte” Kelement az első csapat keretéből, mert a játékos nem kívánta meghosszabbítani a szerződését.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Batizi-Pócsi Balázs (Balmazújváros, ?), Hangya Szilveszter (Vasas, ?), Horváth Péter (Soproni VSE, ?), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Szatmári Lóránd (PMFC – szabadon igazolható),
Távozók:Kálnoki Kis Dávid (szabadon igazolható), Kelemen Dávid (Hapoel Tel-Aviv – Izrael, szabadon igazolhatóként), Vass Patrik (Vasas-kölcsön után szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik