DVTK: Kádárt végleg megszerezte a klub - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 21:57
null
Kádár Tamás a következő szezonban is a DVTK-t erősíti (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Kádár Tamás végleg a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK játékosa lett – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A válogatott védő a télen kölcsönbe érkezett a diósgyőri klubhoz, mely érvénybe léptette opciós jogát és végleg megszerezte a játékost.

 

 

José Luque és Fernando többet már nem húzza magára a DVTK szerelését, Kádár Tamás viszont igen, mivel a diósgyőri klub végleg megszerezte a holland Rodától a válogatott védőt – olvasható a dvtk.eu-n.

Amint arról korábban beszámoltunk, a holland sajtó már előrevetítette, hogy Kádár minden bizonnyal nem tér vissza a Rodához, ez immár hivatalossá vált.

Kádár a télen kölcsönbe érkezett a Rodától a DVTK-hoz, és az összes 2013-as bajnokin pályára lépett a csapatban. Teljesítményével meggyőzte a diósgyőri vezetőket arról, hogy érdemes vele hosszú távon számolni, így a klub életbe léptette kölcsönszerződésében szereplő opciós jogát és végleg megszerezte a védő játékjogát.

A DVTK azt nem hozta nyilvánosságra, hogy Kádár Tamás hány évre kötelezte el magát.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Bogáti Péter (Kazincbarcika – kölcsönből vissza?), Ivan Rados (horvát, Kapaz Ganja – Azerbajdzsán, kölcsönből vissza?), Hornyák Marcell (Kazincbarcika, kölcsönből vissza?), Kádár Tamás (Roda – Hollandia, kölcsön után végleg)
Távozik/távozhat:FernandoMiguel Fernández (spanyol, befejezi pályafutását), José Luque(spanyol, befejezi pályafutását),
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik