B. Á. 2021.08.03 19:32 Frissítve: 2021.08.03 19:47

DVSC: egy játékos hosszabbított, kettő megsérült

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Bévárdi Zsombor meghosszabbította szerződését a klubbal.

Bévárdi Zsombor betalált az 1. fordulóban (Fotó: dvsc.hu)

 

A 22 éves, többszörös utánpótlás-válogatott futballista 2024 nyaráig szóló megállapodást írt alá.

„Tényleg azt mondhatom, nagyon jól érzem magam a DVSC-nél, bár hosszú volt az az út, amely idáig vezetett. Bízom benne, idén stabil NB I-es játékossá válhatok, de voltak olyan pillanatok, amikor nem gondoltam volna, hogy elkövetkezhet ez a pillanat. Ezúton is szeretném megköszönni a Debrecennek, hogy nem mondott le rólam és bízott bennem akkor is, amikor nem tűnt biztosnak, hogy beváltom az eredetileg hozzám fűzött reményeket. Örülök a bizalomnak, ezt a lehetőséget nem engedem el, nem veszek vissza, hanem dolgozom tovább. A pályafutásom végén nem egy egyszezonos élvonalbeli karriert szeretnék magam mögött tudni” – mondta Bévárdi.

Szintén a DVSC-vel kapcsolatos hír, hogy Bódi Ádám és Sylvain Deslandes is sérülést szenvedett, s egyikük sem vett részt a csapat keddi edzésén. A magyar középpályásnak a külső oldalszalagja sérült meg, a vizsgálat eredményétől függ, mennyit kell kihagynia, az viszont valószínűnek tűnik, hogy az Újpest elleni bajnokin nem játszhat. A francia-kameruni védő húzódással bajlódik, ő kedden elkezdte a rehabilitációs edzéseket.

2021.09.22 18:35:14

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nincs már veretlen csapat az NB I-ben, a címvédő nyerte a második fordulóból elhalasztott rangadót.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Most mondhatnám, reménykedjünk, hogy rendbe jön.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Hűség, alázat, szorgalom, a csapatérdek mindenek előtt, ezek nem csak üres szavak egy közösség életében.