NB II: egyszeres válogatott játékost igazolt a Vác

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.06. 20:29
A labdarúgó NB II pillanatnyi sereghajtója, a még pont nélküli Vác szerződtette Majoros Árpádot és Görgényi Dávidot.

A középpályán és a csatársorban is szerepeltethető, egyszeres válogatott Majoros Árpád az előző szezonban az NB II-es Ceglédben játszott. A 32 éves Majoros korábban több élvonalbeli csapatban is szerepelt (Vasas, ZTE), és megfordult Lengyelországban, a krakkói Cracoviában is.Majoros Árpád az előző szezonban az NB II-es Ceglédben játszott. A 32 éves Majoros korábban több élvonalbeli csapatban is szerepelt (Vasas, ZTE), és megfordult Lengyelországban, a krakkói Cracoviában is.

Görgényi Dávid, a Vasas saját nevelésű hátvédje – aki szintén rendelkezik élvonalbeli rutinnal – a legutóbbi szezonban hozzájárult a Vasas NB II-es bajnoki címéhez, azonban az új szezonban csak a kispadon jutott számára hely, és az angyalföldi klub jelezte: 13 év után nem tart igényt a szolgálataira.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL

Érkezők: Balazsin András (RAFC), Balogh Balázs (Mezőkövesd), Csirszki Martin (DVTK, szabadon igazolható), Dlusztus András (SZEOL), Frank Richárd (szabadon igazolható, legutóbb PMFC), Görgényi Dávid (Vasas), Hegedűs Csaba (Mezőkövesd), Majoros Árpád (Cegléd), Samuel Denis Obot (nigériai-magyar, Oxford City – Anglia), Prasler Thomas (Békéscsaba), Sipeki István (szabadon igazolható, legutóbb Veresegyház), Tajti Norbert (Siófok)
Kölcsönbe érkezők: Pölöskei Péter (FTC)

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek: Bőgér Tibor, Csernák Richárd, Holczer Benedek, Nagy Gábor

Kiszemeltek: Hajdú Norbert (szabadon igazolható), Kovács Ádám (DVSC)
Távozók: Fábri Tamás (Berkenye), Greff Ádám (befejezte pályafutását), Gyepes Péter, Karácsony Dávid (Hatvan), Kovács Gergely (Dunaharaszti), Megyeri Gábor (Dorog), Milkó Dániel (Gödöllő?), Nagy Richárd (Dorog), Szekeres Péter, Szeleczki Alex
Kölcsönbe távozók: Sorecz Szabolcs (Dabas)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik