Sportrádió: Ez olyan érzés, amit sohasem lehet megunni – Hajnal Tamás

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.04.21. 17:44
Fotó: Dömötör Csaba
Mint arról beszámoltunk, sorozatban hatodszor a Ferencváros nyerte meg a labdarúgó NB I-et, és ezzel története során soha nem látott sikerszériát produkált. Az újabb bajnoki címről Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója és Orosz Pál vezérigazgató beszélt a Sportrádiónak.

 

„Ez olyan érzés, amit sohasem lehet megunni – jelentette ki Hajnal Tamás sportigazgató. Sorozatban hatodszor szereztük meg a bajnoki címet, ez a klubunk fennállása óta először fordul elő. Nagyon büszkék vagyunk.

„Mi mindig saját magunkkal szemben állítunk fel magas elvárásokat, a maximumot szeretnénk kihozni magunkból. Ez vezérelt minket az egész évad során. Persze mindig jó, ha van egy rivális, amely nagyobb teljesítményre ösztönöz. Kihívásokkal teli évad volt, és amikor kellett, mindig a megfelelő konzekvenciákat vontuk le, megfelelő döntéseket hoztunk.”

„Jó úton járunk, de nem szabad hagyni, hogy ez a folyamat megszakadjon, tenni kell azért, hogy még tökéletesebbé váljanak a folyamatok, automatizmusok. A repertoárunkat is szeretnénk bővíteni, hogy csapatként még magasabb szintre kerüljünk. Sikerült elérnünk, hogy ne kelljen túl nagy változtatásokat eszközölni a keretben, de terv, hogy egy-két pozícióban emeljük a konkurenciaharcot, és ezáltal a szintet is.”

„Azt szoktuk mondani, hogy Dejan Sztankovics DNS-e azonos a Fradiéval – mondta Orosz Pál vezérigazgató. – Egy jó értelembe vett őrült, aki olyan, mint mi, tehát mindig győzni akar, mindig tovább akar lépni, sohasem elégszik meg azzal, ami van. Mindent megteszünk, és ha kell, a falnak is nekimegyünk.”

A Hajnal Tamással készült teljes interjút ide kattintva hallgathatja meg!

Az Orosz Pállal készült teljes interjút ide kattintva hallgathatja meg!


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik