FTC: Varga Barnabás újra a csapattal edzett

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.01.23. 21:57
Varga Barnabás újra edzésben (Fotó: fradi.hu)
A hosszú sérülésből felépülő Varga Barnabás kedd este már együtt edzett a Ferencváros többi labdarúgójával – adta hírül hivatalos honlapján a zöld-fehér klub.

 

Mint korábban megírtuk, Varga Barnabás és Samy Mmaee eddig külön dolgozott a Ferencváros benidormi edzőtáborában, de kedd este már mindketten részt vettek a csapat labdás edzésén.

„Majdhogynem az egész edzésen részt vettem, örülök, hogy végre itt vagyok. A csütörtöki meccseken valószínűleg nem játszom, bár erről még nem beszéltem az edzővel. Most az a fontos, hogy végre labdás edzéseket végezhetek együtt a csapattal. Haladunk előre, és remélem, most már minden rendben lesz” – mondta Varga Barnabás a fradi.hu kérdésére.

Szóba került az is, hogy Kenan Kodro érkezésével pillanatnyilag három középcsatára van a Ferencvárosnak.

„Az ilyesmi mindig kihívás, de örülünk neki, hiszen nagyon jó csatár érkezett hozzánk. Ez jót tesz a posztnak, lesz konkurencia, nem lehet kiengedni egy pillanatra sem” – véleményezte a szituációt a válogatott támadó.

Az FTC csütörtökön két mérkőzést játszik Spanyolországban: 12-kor az ukrán Krivbász Krivij-Rih, 15.30-kor a cseh Viktoria Plzen lesz az ellenfele.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik