MTK: műteni kell az örökrangadón megsérült védőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.01. 15:56
Az elmúlt hétvégén lejátszott MTK–FTC (1–4) örökrangadón, mindössze három percet játszhatott az MTK védője, Deutsch Bence: egy fejpárbaj után rosszul ért talajt és megsérült. Mára kiderült: a 25 éves balbekk lábközépcsonttörést szenvedett, műteni kell és legalább három hónapig nem játszhat.

A kék-fehérek hivatalos honlapjának beszámolójából kiderül, a játékost csütörtökön műtik meg, ami után körülbelül két hónapig nem edzhet.

„Csütörtökön egy csontegyesítő műtétre kerül sor az Országos Baleseti Intézetben, melynek során lemez és csavarok rögzítésére is sor kerül. Bence a műtétet követően gipszrögzítést kap, két hét elteltével ennek a helyét műanyag járógipsz veheti át. Utána mankóval óvatosan már terhelheti a lábát, de edzeni hat hétig biztosan nem tud. Ezt követően kezdődik a rehabilitációja, amely hetekig tart” – tájékoztatta az MTK honlapját Dr. Dreissiger Imre, csapatorvos.

Mindez azt jelenti, hogy Deutsch Bence előreláthatólag novemberben térhet vissza a csapatba, így – Baki Ákossal és Korozmán Kevinnel együtt – rá sem számíthat még egy ideig a Feczkó Tamás vezette szakmai stáb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik