NB I: Megnéztem volna 11 a 11 ellen - Vierchowod

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.03. 22:21
Horváth Ferenc, a Győri ETO FC vezetőedzője a tavalyi ETO-t látta viszont a Bp. Honvéd elleni bajnokin (3–1), míg Pietro Vierchowod, a kispestiek trénere szívesen megnézte volna egyenlő létszámban a csapatokat a meccs hajrájában.

„Az első félidőben is jól játszottunk, de nagyon nehéz volt megoldani a Honvéd három gyors csatáros játékát. Priskin érkezésével mi is más felállásban játszottunk a korábbiakhoz képest. Értékes győzelmet arattunk, masszív csapat ellen nyertünk, a második félidőben sok hibára kényszerítettük őket. Ezen az estén azt az ETO-t láttam, amelyet tavaly is" – idézi a Kisalföld Horváth Ferencet.

„Kemény mérkőzés volt, szívesen megnéztem volna, ha tizenegy a tizenegy ellen játszottunk volna. Addig egyenrangúak voltunk, utána emberelőnyben jobban játszott az ETO" – vélekedett Vierchowod. A Honvéd a 73. percben került emberhátrányba, még 1–1-nél, a győriek pedig a következő percekben kétszer is betaláltak.a Kisalföld Horváth Ferencet.

„Kemény mérkőzés volt, szívesen megnéztem volna, ha tizenegy a tizenegy ellen játszottunk volna. Addig egyenrangúak voltunk, utána emberelőnyben jobban játszott az ETO" – vélekedett Vierchowod. A Honvéd a 73. percben került emberhátrányba, még 1–1-nél, a győriek pedig a következő percekben kétszer is betaláltak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik