NB I: A csapat egy része nem élvonalbeli szintű - Leliévre

Vágólapra másolva!
2013.05.24. 20:56
A labdarúgó NB I 29. fordulójának nyitó mérkőzésén az Újpest hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Haladás ellen. Marc Leliévre, a lila-fehérek megbízott vezetőedzője a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, csapatának egy részét nem élvonalbeli szintű játékosok alkotják, míg a szombathelyieket irányító Artner Tamás úgy véli, a győztes gólt szerző Radó Andrásra mindig lehet számítani.

Marc Leliévre (az Újpest megbízott vezetőedzője): – „Edzőként az volt a dolgom, hogy védjem a játékosaimat és a csapatomat. Most viszont el kell mondanom, hogy harminc százalékuk nem NB I-es szintű. Ami a meccset illeti, gratulálok a Haladásnak. Balajcza Szabolcsnak csak a hatvanadik perc környékén kellett először védenie, de nekünk is csak két helyzetünk volt a labdabirtoklási fölény ellenére... Ez is elgondolkodtató. Duchatelet úrral is beszéltem már a találkozó után, bízom benne, hogy átgondolja azt, amit mondtam neki.”Marc Leliévre (az Újpest megbízott vezetőedzője): – „Edzőként az volt a dolgom, hogy védjem a játékosaimat és a csapatomat. Most viszont el kell mondanom, hogy harminc százalékuk nem NB I-es szintű. Ami a meccset illeti, gratulálok a Haladásnak. Balajcza Szabolcsnak csak a hatvanadik perc környékén kellett először védenie, de nekünk is csak két helyzetünk volt a labdabirtoklási fölény ellenére... Ez is elgondolkodtató. Duchatelet úrral is beszéltem már a találkozó után, bízom benne, hogy átgondolja azt, amit mondtam neki.”

Artner Tamás (a Haladás vezetőedzője): – „Túl kellett élnünk az első tizenöt percet, ez nehéz volt. Volt egy nagy ziccere az Újpestnek, de utána szerintem rendben voltunk. A győzelemért jöttünk ki a második félidőre, a cserék is ennek érdekében történtek. Szakály Attila beállása nagyot lendített a csapaton. Uraltuk a meccset, bár az utolsó passzok nem mindig sikerültek. Radó András helyzetére viszont mindig lehet számítani, most is sikerült a végén értékesítenie egyet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik