Haladás: tisztázták az anyagi kérdéseket az öltözőben járt vezetők

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.22. 20:14
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetői a szerdai edzés előtt az öltözőben jártak, hogy a játékosok a tisztázatlan anyagi kérdéseikre válaszokat kapjanak.

A Haladás labdarúgócsapatának szerdai edzése előtt Marton Zsolt alpolgármester, a többségi tulajdonos önkormányzat, Kóbor László, a kisebbségi tulajdonos Halmill Team képviselője és Tóth Miklós ügyvezető igazgató az öltözőben járt, és elbeszélgetett a játékosokkal. Marton Zsolt alpolgármester, a többségi tulajdonos önkormányzat, Kóbor László, a kisebbségi tulajdonos Halmill Team képviselője és Tóth Miklós ügyvezető igazgató az öltözőben járt, és elbeszélgetett a játékosokkal.

„A szezon elején és végén a tulajdonostársakkal mindig ellátogatunk az öltözőbe, így a szerdai edzés előtt is elbeszélgettünk a játékosokkal. Több dologgal kapcsolatban is kíváncsiak voltunk a véleményükre. A pénzügyi kérdések sem maradtak ki, ám semmi olyan súlyú dolog nem történt, amit meg kellene osztanunk a nyilvánossággal. A fociklub üzleti ügyeiről nem nyilatkozunk. Annyit elmondhatok, van némi tisztázatlan anyagi jellegű kérdés, ennek rendezésére megnyugtató ígéretet kaptak a játékosok – ők ezt tudomásul vették és elfogadták. Tudni kell, hogy egy futballklub pénzellátása periodikus, különböző időpontokban folynak be a támogatások – említhetném például az MLSZ-től érkezett pénzeket. A játékosok szépen teljesítettek, úgy szeretnénk elküldeni őket pihenni, hogy lehetőség szerint minden rendben legyen. A szombathelyi önkormányzat egyébként időarányosan teljesítette befizetési kötelezettségét” – beszélt a kialakult helyzetről a többségi tulajdonos város képviselője, Marton Zsolt alpolgármester a haladas.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik