Felkészülés: a Ferencváros II ikszelt a REAC-cal

Vágólapra másolva!
2012.08.04. 12:24
Címkék
A labdarúgó NB II-ben szereplő Ferencváros II felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a harmadosztályú REAC-cal.

A fradi.hu tájékoztatása szerint a Mátyus János vezette rákospalotaiak az első negyedóra után 2–0-ra vezettek. A fordulást követően is döcögött az FTC gépezete, de a hajrában Batik Bence és Papp Máté találatával egyenlített a zöld-fehér együttes.fradi.hu tájékoztatása szerint a Mátyus János vezette rákospalotaiak az első negyedóra után 2–0-ra vezettek. A fordulást követően is döcögött az FTC gépezete, de a hajrában Batik Bence és Papp Máté találatával egyenlített a zöld-fehér együttes.

„Az első játékrésszel nem vagyok elégedett, abszolút nem tetszett. A második félidő már biztató volt. Pár poszton megint kísérleteztem, még nincs meg a kezdőcsapatom, két fiatal U18-as játékost is kipróbáltam. Majzik saját nevelés, végigjátszotta a mérkőzést, nagyon jó mentalitással rendelkezik, őt a büki edzőtáborból hívtuk haza. Girák a második félidőben állt be, ő is jó teljesítményt nyújtott. Egy-két játékos az első félidei csapatból elgondolkozhat látva a két fiatal teljesítményét″ – nyilatkozta Lipcsei Péter, az FTC II vezetőedzője a lefújást követően.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Ferencváros II–REAC 2–2 (0–2)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik