Diósgyőr: Érdemes útra kelni, mert mindenhol győzhetünk - Benczés

Vágólapra másolva!
2011.11.07. 10:24
Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője a diósgyőri klub hivatalos honlapjának adott interjúban értékelte csapata Vasas otthonában elért, első idegenbeli sikerét, és azt is elmondta, hiába állnak fél távnál a harmadik helyen, most nincs idő örülni.

„Nem kezdtük jól a mérkőzést, kapkodó volt a játékunk, de a gól megnyugtatta a csapatot. A második gól után kifejezetten jól játszottunk, mezőnyfölényben voltunk, ziccerekig is eljutottunk, amelyek sajnos kimaradtak – értékelte a Vasas elleni idegenbeli 3–2-es győzelmet Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője. – A fordulatot az hozta a mérkőzésben, hogy a Vasas szépíteni tudott, majd vállalta a kockázatot, és mindent egy lapra feltéve támadott. Mi túlságosan mélyen védekeztünk. A piros-kékek egyenlítettek, végül mégis sikerült megszereznünk a három pontot. Összességében a játék képe alapján megérdemeltem szereztük meg a győzelmet.”

„Azért örülök különösen az első idegenbeli bajnoki sikernek, mert eddig is rengeteg szurkoló kísért el idegenbeli mérkőzéseinkre és ezzel tartani tudjuk a drukkerekben a lelket, hogy érdemes útra kelni, mert mindenhol győzelemre esélyes a DVTK” – mondta a dvtk.eu-nak a szakvezető.

„Csak papíron van vége az őszi bajnokságnak, hat nehéz mérkőzés még hátravan az őszből. Egyszerűen nincs időnk örülni a harmadik helynek, mert kemény lesz a zalaegerszegi és az FTC elleni bajnoki, a két Ligakupa-mérkőzés, mert akkor tudunk továbbjutni a csoportunkból, ha a Mezőkövesd és a DVSC ellen is eredményesen játszunk; nem beszélve a Győr elleni Magyar Kupa-párharcról. Azon kell dolgozni, hogy a csapatról kialakított pozitív kép maradjon meg a szurkolókban az előbb említett hat mérkőzést követően is” – fogalmazott Benczés Miklós.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik