FTC: Marek Heinz a Facebookon cáfolja a távozási szándékát

Vágólapra másolva!
2011.03.29. 13:03
Marek Heinz csak a jövőre koncentrál, és az egyik közösségi portálon közzétett sorai alapján meg van győződve arról, hogy a pletykák erősebbé teszik a csapatot – olvasható a labdarúgó NB I második helyén álló Ferencváros honlapján.

„Sziasztok! Mindenkit üdvözlök! Általában nem szoktam ide írni, de a távozásomról és a csapatot bomlasztó ténykedésünkről szóló hírek sértik személyemet, klubomat és csapattársaimat is" – idézi az ftc.hu a cseh futballista Facebook-üzenetét.ftc.hu a cseh futballista Facebook-üzenetét.

Mint arról beszámoltunk, korábbi sajtóhírek szerint Heinz magánéletbeli problémák miatt a nyáron hazatér. A korábbi cseh válogatott játékos ekképp reagált a találgatásra a közösségi portálon:

„Mindaz, ami az elmúlt napokban megjelent a médiában, buta hazugság! Itt vagyok, és itt is maradok! Név nélkül nyilatkozni könnyű, de álságos. Úgy vélem, hogy valakik próbálják megbontani csapatunk egységét, s bomlasztani a Ferencvárost! Ezért is gondolom, hogy tartanak tőlünk, és ez még erősebbé tesz! HAJRÁ, FRADI!!!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik