Kecskemét: Csordás Csabával szerződést bontott a klub

Vágólapra másolva!
2011.01.14. 11:21
A KTE-Ereco labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Csordás Csabával – adta hírül a kecskeméti klub hivatalos honlapja.

A KTE vezetősége nem indokolta a megállapodás felbontását. A 33 éves Csordás Csaba a nyáron hosszabbított szerződést Kecskeméten, de az ősszel többnyire csak csere volt, s összesen 13 bajnokin kapott lehetőséget.

„Köszönjük Csabának az eddigi közös munkát és azt, hogy a KTE-t mindig előbbre helyezte bármi másnál. Ő nálunk több mint egy játékos a sok közül. Mindenki tudja, hogy a Csordás név mindig is egyet fog jelenteni a KTE tradíciójával. Csaba mindig a maximumot adta és nagyon meg voltunk elégedve a munkájával és hozzáállásával úgy emberileg, mint szakmailag. Csaba tudja, hogy mi bármikor visszavárjuk, ha már nem játékosként, akkor talán az utánpótlás mellett vagy a csapatvezetésben, mert tudjuk, hogy szakmai múltjával és tapasztalatával biztosan segíteni tudja a KTE-t. Nagyon sok sikert kívánunk a jövőjéhez, és reméljük, sikerül neki a megújulás" – áll a kecskeméti klub hivatalos közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik