Diósgyőr: Sebők Vilmos már megegyezett, de még kivár

Vágólapra másolva!
2007.11.21. 12:16
Válogatott játékossal erősítheti meg játékosállományát a Diósgyőr, hiszen az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban 14 fordulót követően 13 ponttal a 14. helyen álló együttes klubvezetői tulajdonképpen már minden lényeges kérdésben megegyeztek Sebők Vilmossal (képünkön).
Szabó Miklós
Szabó Miklós

A korábbi 52-szeres válogatott, 34 éves védő azóta nem játszott tétmérkőzést, mióta áprilisban szerződést bontottak vele Zalaegerszegen, később Budafokon edzett, de május végén eltört a bokája.

A sérülés már a múlté, és ajánlatokból sincs hiány, hiszen itthonról a Diósgyőr és a Tatabánya, külföldről pedig a – Sebők Józsefet és Kocsárdi Gergelyt is foglalkoztató – szlovén Nafta Lendava, valamint egy arab együttes is érdeklődött iránta. Sebők Vilmos szívesen játszana a DVTK-ban, ám egyelőre nem hozta meg a végső döntést.

„Többször is találkoztam a diósgyőriekkel, Vágó Attila vezetőedzővel, valamint Bereczky István tulajdonossal – felelt érdeklődésünkre Sebők Vilmos. – A tréner nagyon szeretné, ha a DVTK-nál folytatnám, és hoszszú távon számítana rám. Tulajdonképpen meg is egyeztünk a feltételekről, ezek szerint fél plusz két éves szerződést kötnék a klubbal. Egyelőre azonban időt kértem a miskolci vezetőktől, mert az Egyesült Arab Emírségek élvonalából is van kérőm, és még nem értek véget a tárgyalások. Bevallom, már nem szívesen mennék külföldre, de úgy gondolom, minden ajánlatot meg kell hallgatni. Szerintem a jövő héten, azaz november végéig eldől a sorsom, és őszintén szólva nagyobb esélyét látom annak, hogy Diósgyőrben folytatom pályafutásom, mint az arab világban.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik