Döntés született: lezárult az Arena4 vizsgálata Sebők és Monoki ügyében – hivatalos

MIKE BARNABÁSMIKE BARNABÁS
Vágólapra másolva!
2024.03.01. 17:47
null
Sebők Vilmos a Liverpool himnusza közben
Az Arena4 sportcsatornát működtető Network4 Media Group a csatorna Facebook-oldalán közölte, hogy lezárta vizsgálatát Monoki Lehel és Sebők Vilmos ügyében.

Mint beszámoltunk róla, Sebők Vilmos és Monoki Lehel tiszteletlenül viselkedett a Liverpool ünneplése közben felcsendülő You'll Never Walk Alone klubhimnusz közben.

Az azóta törölt videó miatt a Network4 Media Group közleményében elnézést kért, továbbá vizsgálatot indított. A történtek miatt Monoki Lehel saját Facebook-oldalán, míg Sebők Vilmos a médiacsoport honlapján kért elnézést. A Network4 Media Group pénteken adott ki közleményt a vizsgálat végéről.

„A Network4 Media Group lezárta a Ligakupa-döntőn történtekhez kapcsolódó vizsgálatát, amely megállapította, hogy kollégáink az adott helyzetben helytelenül jártak el. Mindezért figyelmeztetésben részesültek, amelynek részleteit társaságunk belső ügyének tekinti. Monoki Lehel, Sebők Vilmos és a Network4 Media Group ismételten elnézést kér azoktól, akik megbántva érezték magukat, és ezzel az ügyet lezártnak tekinti” – olvasható a közleményben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik