WNBA: győzelmével elődöntős az Indiana és a San Antonio

Vágólapra másolva!
2007.08.28. 07:40
A WNBA, az amerikai női kosárlabda-bajnokság rájátszásában az Indiana Fever és a San Antonio is bejutott az elődöntőbe, így az ott már egy napja várakozó Phoenix Mercury mellett már csupán egy hely kiadó a négy között.
Az Indiana Fever - Connecticut Sun és a San Antonio Silver Stars - Sacramento Monarchs párharcban is két összecsapást követően 1-1-re álltak felek, így a harmadik találkozó döntött a továbbjutásról.

Ezen a hazai csapatok, az Indiana és a San Antonio végül szűken győzni tudtak - igaz, előbbi csak a hosszabbításban - és jutottak be a négy közé.

A Fever nyerőembere a 30 pontot szerző és 13 lepattanót elkönyvelő Tamika Catchings volt, míg a San Antonio húzóemberének Sophia Young bizonyult, a maga 26 pontjával.

Az egyik elődöntőben, amely egyben a Nyugati-főcsoport döntője is, a Phoenix Mercury a San Antonio Silver Stars együttesével találkozik. Gyors a tempó, már csütörtökön megrendezik az első mérkőzést.

A Keleti-főcsoportban az Indiana Fevernek azonban már várnia kell leendő riválisára, hiszen a Detroit Shock - New York Liberty versenyfutás két összecsapást követően egyelőre 1-1-re áll. Ebben a leosztásban a harmadik, továbbjutásról döntő találkozót kedden este rendezik.

WNBA, AMERIKAI NŐI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG:

RÁJÁTSZÁS, NEGYEDDÖNTŐK (EGYBEN FŐCSOPORT ELŐDÖNTŐK):
Indiana Fever - Connecticut Sun 93-88 (h.u.)
A VÉGEREDMÉNY: 2-1 az Indiana Fever javára
San Antonio Silver Stars - Sacramento Monarchs 80-78
A VÉGEREDMÉNY: 2-1 a San Antonio Silver Stars javára
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik