NBA: Kobe Bryant távozása nem téma Los Angeles Lakersnél

Vágólapra másolva!
2007.06.20. 00:08
A Los Angeles Lakers vezetősége – jóllehet Kobe Bryant pénteken Barcelonában találkozott Jerry Buss klubtulajdonossal, és újfent megerősítette távozási szándékát – továbbra is úgy tesz, mintha mi sem történt volna, s az ősszel kezdődő évadban is számol megasztárjával.
Kobe Bryant (8)
Kobe Bryant (8)
Kobe Bryant (8)
Kobe Bryant (8)

A pénteki barcelonai hírt John Black, az arany-lilák sajtófőnöke nem kommentálta, csak annyit mondott: „Azt hiszem, már egyértelművé tettük álláspontunkat Bryant-ügyben, ehhez nincs hozzátennivalónk.”

Figyelemre méltó Phil Jackson nyilatkozata. Az edzőnek, aki a Chicago Bullst hat, a Lakerst három aranyéremre vezette, még egy évig él évi tízmillió dolláros szerződése, s mivel a bal csípőízülete után a jobbat is kicseréltette a közelmúltban, alig várja már az edzőtábor októberi rajtját. „Megingathatatlanul bízom abban, hogy Kobe Lakers-mezben kezdi meg az edzőtáborozást…” – jelentette ki a mester. „Továbbá annak nem lenne semmi értelme, hogy évi tízmillió dollárt kidobjanak az edzőre, miközben a csapat az ötven százalékos küszöb körül lavírozik. Márpedig Kobe nélkül nincs esélyünk a felzárkózásra.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik