Kerékpár: Ne temessenek, nem haltam meg - A. Schleck

Vágólapra másolva!
2013.03.25. 15:04
Andy Schleck közel egy év után teljesített újra többszakaszos versenyen: a RadioShack Leopard luxemburgi kerékpárosa a vasárnap véget érő Critérium Internationalon az 57. helyen zárt összetettben 22 perces hátránnyal. Andy Schleckről azt pletykálták korábban, hogy már nem meghatározó kerekes, ám ő figyelmeztetett: nem kell temetni, nem halt meg.

„Nem voltam halott, talán egy picit elaludtam, de nagyszerű nap volt ez" – mondta a skyos Christopher Froome által megnyert Critérium International teljesítése után Andy Schleck, aki legutóbb 2012 áprilisában teljesített többszakaszos versenyt, a Circuit de la Sarthét.Andy Schleck, aki legutóbb 2012 áprilisában teljesített többszakaszos versenyt, a Circuit de la Sarthét.

A pletykák azután kezdtek terjedni, hogy Andy Schleck gyengén kezdte a szezont: a Tour Down Undert (amelyen az utolsó szakaszon szállt ki mechanikai problémák miatt), a Tour Mediterranéent és a Tirreno-Adriaticót sem tudta befejezni.

A Critérium Internationalon (gyenge összetettbeli eredménye ellenére) Andy Schleck megmutatta, számolni kell vele, a mezőnyből remekül segítette szökéssel próbálkozó csapattársait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik