Jégkorong: Az A-csoportban való bennmaradás a célunk – Sebők Balázs

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.05.11. 07:23
Sebők Balázsnak az volt az ünneplés legjobb pillanata, amikor a románok elleni meccs után, az Arena Tivoli előtt együtt ünnepelhetett a magyar jégkorong-válogatott a több száz szurkolójával. Nyilván azt is szeretné átélni, milyen lehet egy teltházas, budapesti A-csoportos világbajnokság – többek között erről is beszélgettünk a Finnországban légióskodó csatárral a Budapest Parkban tartott fogadás előtt. 

Még annyira nem dolgoztuk fel, hogy A-csoportosok vagyunk.Kicsit speciális eset volt, hiszen már az utolsó, románok elleni meccs előtt feljutottunk.Most abban reménykedünk, hogy részben Budapesten tartják majd a jövő évi A-csoportos vb-t, ez nekünk játékosoknak, s a magyar jégkorongnak is óriási dolog lenne.Reméljük, a feljutás megint hoz egy olyan bummot, amitől a magyar jégkorong elkezd felfelé ívelni.A következő célunk az, hogy bennmaradjunk az elitben”– mondta Sebők Balázs az NSO Tv-nek közvetlenül a hazaérkezés után.

Videónkban arról is szó esik, mi ennek a csapatnak az erőssége, amivel az A-csoportban is sikeres lehet. Illetve a 27 éves csatár azt is felidézi,melyik része volt a legjobb az ünneplésnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik