Jégkorong: Szupernek könnyen ment a milánói beilleszkedés

Vágólapra másolva!
2007.09.06. 22:52
Nemcsak megérkezett, már be is illeszkedett új állomáshelyén, Milánóban Szuper Levente (képünkön), a magyar jégkorong-válogatott kapusa. A kiváló hálóőr tavaly Németországban, azt követően pedig Svédországban játszott fél-fél évet, majd a nyár elején az olasz élvonal egyik meghatározó csapatához a Milano Vipershez szerződött.

Szuper beilleszkedését segítette, hogy a milánói csapat néhány játékosát személyesen is ismerte már, lévén korábban megfordult az olasz élvonalban, ahol az Asiago csapatának a kapuját védte egy idényen keresztül.

Szuper úgy érzi, jó teljesítményt nyújtott az első edzéseken. Igaz, a szerelés betörésével, annak megszokásával meggyűlt a baja…

A Viperák jövő csütörtökön játsszák első edzőmérkőzésüket, immár Szuperrel a kapuban, majd szeptember 27-én jön az első bajnoki.

A magyar légiós gyorsan megismerkedett Milánóval is, a világváros egyből elnyerte tetszését.

A hétvégén, mintegy kikapcsolódásképpen néhány csapattársával a monzai Formula-1-s Olasz Nagydíjra készül Szuper Levente.

A hokikapusról tudni kell és illik, hogy a jégkorong mellett a másik kedvenc sportja a tenisz, amelyet amatőr szinten, de profin űz. A sportág elkötelezettjeként nagyon szurkolt Szávay Ágnesnek a US Openen és örül az legújabb magyar sportsikernek.

Minden bizonnyal a Szávay is hasonlóképpen örül majd annak, ha Szupernek jól megy a védés Milánóban…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik