Eb 2016: újabb megtisztelő elismerés Kleinheislernek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.15. 09:13
A francia L’Équipe szaklap az első forduló álomcsapatába tette Kleinheisler Lászlót.

Kleinheisler az első forduló álomcsapatában (Fotó: AFP)
Kleinheisler az első forduló álomcsapatában (Fotó: AFP)

A mieink Szalai Ádám és Stieber Zoltán góljával 2–0-ra legyőzték Ausztriát, a meccs legjobb játékosa ugyanakkor Kleinheisler László lett az UEFA-nál, akinek az InStat elemzőrendszer szerint mindegyik extra támadó/kulcspassza sikeres volt a találkozón.

A Werder Bremen középpályása még egy értékes díjat tudhat magáénak, a L’Équipe ugyanis beválasztotta az első forduló álomcsapatába. Olyan játékosok „csapattársa” lehetett így Kleinheisler, mint Luka Modric, Andrés Iniesta, Jordi Alba vagy Dimitri Payet.

A francia szaklap – amely egész oldalas cikket közölt a mieink sikeréről – a gólpasszát és a három kapura lövését emelte ki a magyar középpályásnak.

A L’ÉQUIPE ÁLOMCSAPATA AZ ELSŐ FORDULÓ UTÁN: Igor Akinfejev (Oroszország) – Lukasz Piszczek (Lengyelország), Roman Hubník (Csehország), Leonardo Bonucci (Olaszország), Jordi Alba (Spanyolország) – Luka Modric (Horvátország), Eric Dier (Anglia), Andrés Iniesta (Spanyolország) – KLEINHEISLER LÁSZLÓ (MAGYARORSZÁG), Graziano Pelle (Olaszország), Dimitri Payet (Franciaország)

A L’Équipe álomcsapata
A L’Équipe álomcsapata
Kleinheisler értékelése
Kleinheisler értékelése
Beszámoló a magyarok sikeréről
Beszámoló a magyarok sikeréről

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik