5 nyerő tipp, hogy miért Hévízre gyere a VB döntők idején is!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.09. 20:22
Szakadj ki a hétköznapokból: felejtsd el a megunt kanapét! Ideje, hogy változtass a szokásaidon, és játssz nagyban: gyere Hévízre, nézzük együtt óriáskivetítőn a vb-döntőt! (x)

 

1. Nagyképernyőn is nézheted

A környék egyik legnagyobb színpadi képernyőjét biztosítjuk a számodra! A Deák téren felállított nagyszínpadi kivetítőn biztosan nem maradsz le a gólokról. Sőt a legtöbb hévízi szórakozóhely is lehetőséget biztosít arra, hogy a vendégeik egy mérkőzést se mulasszanak el. Jó hangulatban és jó társaságban szurkolhatsz kedvenc csapatodnak.

2. Te is sportolhatsz kedvedre

Jó helyen jársz, ha Te is sportolnál! Ha nem csak a meccsnézésért élsz, és szereted kipróbálni az új dolgokat, akkor irány Hévíz! Kiváló aktív kikapcsolódási lehetőségek várnak a városban: elektromos kerékpár, nordic walking és segway túrák. Hallottál már róla? A kétkerekű elektromos szerkezettel több órás városnéző túrára is benevezhetsz. De ha kedved tartja, még e-rollert is bérelhetsz, hőlégballonozhatsz vagy barlangászhatsz is a környéken!

 

3. Fürdőzhetsz is, ha nincs meccs

A világhírű hévízi gyógytóban mártózhatsz meg a mérkőzések között. A tó víze ilyenkor nyáron a legkellemesebb, 32-34 °C körül mozog, ami ideális ahhoz, hogy a szurkolásban elfáradtan megpihenj, feltöltődj. Sőt, kedvesed is biztosan talál magának kikapcsolódási lehetőséget, hiszen a városban számos wellness szolgáltatás várja: élményfürdők, szauna, jacuzzi, szépségkezelések, masszázs ...

4. „Kultur- és gasztroélmények” is várnak

A nagykivetítő mellett felállított borházak és vendéglátó standok gondoskodnak az étel és ital utánpótlásról. Lángos, kürtőskalács, csülök, pecsenyék… A finom falatok mellett megkóstolhatod a helyi borászok finom nedűit, így igazán kulináris élményben lesz részed. Kóstold meg az olyan táj jellegű száraz fehérborokat, mint az olaszrizling, szürkebarát, vagy a cserszegi fűszeres!

 

5. Van miből választanod

Határ a csillagos ég! Tervezz több „meccsre”, hiszen a hévízi szálláshelyek a magánszálláshelyektől, az ötcsillagos hotelig várják a szurkolókat, akár hosszabb, rövidebb tartózkodásra is. Nem csak a vb-döntő idején, hanem egész évben: többnapos fesztiválokra, romantikus hétvégékre, családi alkalmakra, wellness nyaralásokra is visszavárnak.

Szurkoljunk együtt Hévízen!
A hévízi vb-vetítésekről itt találhatsz információkat: www.heviz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik