FFT: a 7 legnagyobb Eb-gól története

Vágólapra másolva!
2021.06.27. 19:26
A FourFourTwo magazin sorozatában ezúttal az Európa-bajnokságok történetének legszebb góljai között válogatott – ízelítőként néhány legendás találat az FFT listájáról!

MARCO VAN BASTEN
A hollandok gólfelelőse az 1988-as döntőben sütötte el a jobbost, és lőtte ki a szovjet Daszajev kapujának jobb felső sarkát. Saját bevallása szerint azért kapásból, mert már fáradt volt levenni a labdát...MARCO VAN BASTEN
A hollandok gólfelelőse az 1988-as döntőben sütötte el a jobbost, és lőtte ki a szovjet Daszajev kapujának jobb felső sarkát. Saját bevallása szerint azért kapásból, mert már fáradt volt levenni a labdát...

KAREL POBORSKY
A loboncos hajú cseh vitéz a portugálokat kergette őrületbe az 1996-os negyeddöntő második félidejének elején, és a lehetetlen ívben megemelt labda Vítor Baia feje felett akadálytalanul hullott a kapuba.

XHERDAN SHAQIRI
Ha a magyar internetezők nem olyan lelkesek, bizonyosan nem Gera Zoltán portugálok elleni lövése, hanem a svájci Xherdan Shaqiri 16 méteres félfordulatos ollózása a lengyelek elleni nyolcaddöntőben lett volna a legutóbbi Eb gólja.

A teljes cikket és a videókat megtekintheti a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik