Eb 2020: Nagy önbizalmat adhat a játékosoknak ez a győzelem – Wayne Rooney

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.06.14. 11:23
null
Wayne Rooney bizakodó az angol válogatottal kapcsolatban (Fotó: AFP)
Wayne Rooney a Good Morning Eurosnak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy az angoloknak nagy önbizalmat adhat a Horvátország elleni győzelem. A korábbi Manchester United futballista elmondta, hogy innentől sokkal nyugodtabban játszhat Anglia.

 

„Nagyon fontos volt az, hogy győzzünk, hiszen Horvátország egy nagyon jó csapat és ez a siker nagy önbizalmat adhat a játékosoknak, és sokkal kényelmesebben érezhetjük magunkat a csoporunkban. Emellett sokkal nyugodtabban vághatunk neki a Skócia elleni mérkőzésnek. Az is nehéz lesz, de a horvátok legyőzését követően Anglia könnyedén továbbjuthat a csoportkörből" – nyilatkozta a Derby County menedzsere.

Wayne Rooney hozzátette, hogy onnantól kezdve lesz nehéz Anglia helyzete, amikor már olyan válogatottak ellen kell játszania, mint Franciaország, Portugália vagy Belgium.

„Nagyon sok potenciál van a csapatban, egyedül attól félek, hogy még nincs nagy tapasztalata a csapatnak. Nagyon fontos, hogy Harry Maguire és Jordan Henderson megfelelő állapotba kerüljön, hiszen a következő szakaszban nagy szükség lesz rájuk" – zárta gondolatait a korábbi válogatott játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik