Eb 2020: Azt várom, hogy több futballistánk játsszon a topligákban – Halmai Gábor

Vágólapra másolva!
2021.06.25. 18:08
A korábbi 57-szeres válogatott labdarúgóra, Halmai Gáborra is nagyon jó benyomást tett a magyar csapat az Európa-bajnokságon. A Pomázi Egervári-Halmai Focisuli SE vezetője az NSO Tv-nek arról is beszélt, hogyan látja Marco Rossi munkáját, miért van nagy szüksége a válogatottnak Szalai Ádámra, s milyen hatással lehet az Eb-szereplés a játékosok pályafutására. 

„Kicsit a koronavírus átírta az átigazolási politikát, kevesebb pénz lett a fociban, ami számunkra akár előny is lehet – mondta Halmai Gábor.A nagyobb klubok ugyanis a sztárok helyett gondolkodhatnak magyar játékosokban. Kis sztárok nálunk is vannak, a magyar csapatból is lehet válogatni, ezért én mindenképpen várom azt, hogy több futballistánk játsszon a topligákban. Ez jó lenne a válogatottnak, húzóerő a gyerekeknek, többen kezdenének el focizni. Egyébként már most érezni lehet az Eb-n való jó szereplés hatását, a gyerekek ugyanis ide, a pomázi pályára is örömmel jönnek, s ők akarnak lenni a következő Sallai, Kleinheisler vagy Gulácsi. Úgyhogy nőnek ki a kis magyar sztárjaink.”

Videónkban arról is beszél, hogy szerinte Sallai Roland már nem sokáig lesz a Freiburg labdarúgója, kifejti, miért van nagy szüksége a válogatottnak Szalai Ádámra, s Marco Rossi munkájára is kitér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik