El: Nagy gondot okozhatunk a Fradinak – véli a Shamrock menedzsere

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.08.17. 19:13
null
Nagy gondot okozhatunk a Ferencvárosnak – véli Stephen Bradley (Fotó: Árvai Károly)
A Ferencváros csütörtökön a Shamrock Rovers ellen lép pályára az Európa-liga-selejtező playoffkörének első mérkőzésén. Az ír csapat menedzsere, Stephen Bradley és Dylan Watts válaszolt az újságírói kérdésekre. 

Stephen Bradley, a Shamrock Rovers menedzsere így vélekedik a párharc első mérkőzése előtt.

„Hatalmas lehetőség kapujában állunk, szeretnénk az idegenbeli mérkőzésen jó eredményt elérni, majd a visszavágón, hazai pályán bebiztosítani a továbbjutást. Az Európa-liga csoportkörébe eljutni fantasztikus eredmény lenne. Az elmúlt években egyre jobbak és jobbak lettünk, az előző körökben elért eredmények pedig növelték az önbizalmunkat. Megfelelő minőségünk van, hogy nagy gondot okozzunk a Ferencvárosnak.

Úgy véli, ez a párharc lesz az eddigi legnehezebb azokból, amelyeket a nemzetközi porondon játszottak ebben az idényben. A Rovers legnagyobb erősségének pedig a csapatjátékot tartja.A Budapestre utazás viszontagságairólelmondta, hozzászoktak már ehhez, s bár nem a legideálisabb helyzet, de megbirkóztak vele.

Sztanyiszlav Csercseszov felvetésére, hogy a brit stílusú focit játszanak, nem kívánt reagálni.

Dylan Watts, a Shamrock Rovers középpályása a következőket mondta:

„Természetesen örülünk annak, hogy az Európa-konferencialiga-szereplésünk már biztosítva van, de ez semmit sem változtat azon, hogyan állunk hozzá a Ferencváros elleni párharchoz. Nagyon erős ellenfélre számítunk, de mindkét meccsen szeretnénk megmutatni, mit tudunk, kihozni magunkból a maximumot.”

EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ
4. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS
Csütörtök, 18.30:
Ferencváros–Shamrock Rovers (ír) (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!

VISSZAVÁGÓ
Augusztus 25., 21.00:Shamrock Rovers–Ferencváros(Tv:M4 Sport) –élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik