Videó: két „nagylegény” belekötött egy MMA-harcosba – egyikük kétszer is padlót fogott

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.07.23. 17:52
Ausztráliában járunk, éjszaka van, s egy MMA-harcosba éppen beleköt két férfi és egy nő. A YouTube-ra felkerült videó alatti leírásban azt olvashatjuk, hogy Viktor Lyallt a vegyes harcművészetek ausztráliai szervezete a harmadik helyen rangsorolja az amatőrök félnehézsúlyú súlycsoportjában. Ebből kiindulva sejthetjük, hogy nem ő húzta a rövidebbet.

Viktor Lyall többször is megkérte őket, hogy hagyják őt elmenni, de ennek ellenére is folyamatosan inzultálták őt. A nő például azzal fenyegette meg, hogy az apja testépítő, és kilapítja őt. (Spoiler: nem így lett.)Viktor Lyall többször is megkérte őket, hogy hagyják őt elmenni, de ennek ellenére is folyamatosan inzultálták őt. A nő például azzal fenyegette meg, hogy az apja testépítő, és kilapítja őt. (Spoiler: nem így lett.)

Nagyon magabiztos volt a hölgy (Fotó: instagram.com/rowdybec)
Nagyon magabiztos volt a hölgy (Fotó: instagram.com/rowdybec)

A félmeztelen férfi aztán kapott egy figyelmeztető fülest, de ez nem tántorította el attól, hogy tovább méregesse az MMA-harcost.

Az első pofon (Fotó: instagram.com/rowdybec)
Az első pofon (Fotó: instagram.com/rowdybec)

Így hát kapott egyet lábbal is, amitől már eldőlt.

Ez már keményebb volt (Fotó: instagram.com/rowdybec)
Ez már keményebb volt (Fotó: instagram.com/rowdybec)

Az újabb taslit azután kapta, hogy megpróbálta leköpni Lyallt.

Nem tanult az előző kettőből (Fotó: instagram.com/rowdybec)
Nem tanult az előző kettőből (Fotó: instagram.com/rowdybec)

A Sportbible cikkében megjegyzi, hogy a felvétel láttán a küzdősportolók berkein belül több harcos is kiállt Lyall mellett, amiért megvédte magát. A szintén ausztrál bunyós, Bec Rodriguez osztotta meg a videót az Instagramon, mellyel kapcsolatban részleteket is elárult. Azt írta, hogy a felvételen szereplő két ember egy férfit ütött és taposott egy sikátorban, Lyall pedig meglátta ezt, és közbelépett.

A TELJES VIDEÓ


„Nem minden hős visel köpenyt” – tette hozzá Bec Rodriguez.

Többek között Conor McGregor edzőpartnere, Peter Queally is helyeselte a látottakat. „Nagyszerű” – olvasható a kommentjében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik