Sznúker-vb: O’Sullivan reméli, megvédik őket a nézőktől

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.17. 09:59
null
Ronnie O’Sullivan címvédőként vág neki az idei sznúker-vb-nek (Fotó: Getty Images, archív)
A címvédő, hatszoros aranyérmes Ronnie O'Sullivan reméli, a szervezők megfelelő védelmet biztosítanak számukra a szombaton (ma) kezdődő sznúker-világbajnokságon – írja az MTI.

 

A 45 éves versenyző a vb rajtja előtt úgy fogalmazott, reméli, a viadalon megfelelően el lesznek különítve a „túlságosan izgatott”, esetleg néhány ital után kapatos drukkerektől, akik így nem fognak veszélyt jelenteni rájuk a jelenlegi pandémiás helyzetben.

„Azért vagyunk itt, hogy elvégezzük a munkánkat, ennek feltétele, hogy negatív legyen a tesztünk. Ha ez nincs meg, nem játszhatunk, azaz nem dolgozhatunk” – mondta O'Sullivan, aki újabb végső sikere esetén hetedik világbajnoki címével utolérné az örökranglistát vezető Stephen Hendryt.

„Ez nem arról szól, hogy nem szeretnénk keveredni a szurkolókkal, mindössze nem szeretnénk visszalépni a tornától” – tette hozzá az angol versenyző.

A torna nyitó napján a teljes befogadóképesség harmadának megfelelő számú nézőt engednek be a vb-nek otthont adó sheffieldi Crucible Színházba, de a torna május 3-i döntőjén már telt ház lehet a brit kormány rendelkezéseinek értelmében.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik