B. D. K.
2022.09.14 17:10 Frissítve: 2022.09.14 17:14

Shane Tusup megkapta a magyar állampolgárságot

Shane Tusup Magyarországon élő sztáredző megkapta a magyar állampolgárságot, és átvette a személyi igazolványát. A manapság a sport mellett üzletemberként is jelentős sikereket elérő, amerikai születésű 34 éves Tusup állampolgárságáról a menedzsmentje számolt be.

Tusup meghatódva, magyarul mondott köszönetet (Fotó: Shane Tusup)

 

„A legnagyobb boldogság számomra az, hogy édesanyám is el tudott jönni az eskütételre, és személyesen volt jelen. A családom minden nagy pillanatomnak a része és támogatója, és megértik, hogy nekem mindkét ország olyan sokat adott, hogy hivatalosan is szerettem volna, hogy ne csak egy amerikai edző legyek, hanem magyar állampolgárként is hozzak még további eredményeket Magyarországnak. Elképesztő nagy tempó és munkamennyiség van az elmúlt években, sok pozitív élménnyel és a rendszerek megbolygatásával járó konfliktusokkal. Annyi sok barátot, szeretet kaptam és kapok, hogy igazán otthon érzem magam már itt, a közeljövőben pedig egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet tervezek, immár kettős magyar állampolgárként” – mondta Shane Tusup a TV2 Tények Plusz műsorában.

Számos terve és ötlete van, ahogy ő mondja, a jövőben sem fog lassítani, hiszen a semmiből valamit építeni, bár a legnehezebb, egyben a legszeretettebb tevékenysége.

„Mindig csak nagyban gondolkodom, és a minőségben, eredményekben hiszek.”

Tusup és az édesanyja (Fotó: Shane Tusup)
2023.05.30 17:00:59

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Büszke rá, hogy harmadik olimpiai bajnoki címének megszerzése után megszólaltathatta Szilágyi Áront.

2023.05.25 15:33:37

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A gazdasági, társadalmi, kulturális háttér fellebbentése segít megismerni az ok és okozati összefüggéseket.

2023.05.22 23:12:58

Egyéb egyéni nemzetisport.hu