Gyász: sportolók, klubok és sportszakmai szervezetek búcsúja Csollány Szilvesztertől

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2022.01.24. 20:14
null
Csollány Szilveszter (Fotó: Árvai Károly)
Sport- és sportszakmai szervezetek, sportolók, valamint a tornászt korábban szerepeltető televízióműsor készítői is egyaránt búcsúznak Csollány Szilvesztertől.

„Szeretnénk kinyilvánítani őszinte részvétünket Szilveszter családja, barátai, valamint az egész magyar tornászközösség felé” – írta közleményében az Európai Tornaszövetség.


A Magyar Sportújságírók Szövetsége is megemlékezett az olimpiai bajnok Csollány Szilveszterről.



„A vízilabdacsalád megrendüléssel fogadta a hírt. A Magyar Vízilabda Szövetség osztozik a család mély gyászában, emlékét örökké őrizzük!” – tették közzé a Magyar Vízilabda-szövetség Facebook-oldalán.

„Megrendülve és mély fájdalommal értesültünk a hírről, hogy Csollány Szilveszter életének 51. évében elhunyt. Az Exatlon Hungary és a TV2 őszinte részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak” – írja az Exatlon Hungary Facebook-oldala – a tornász a televíziós extrémsport vetélkedő második évadában szerepelt.

„Szomorú a szívünk, most egy nagy ürességet érzünk, fiatalon elveszítettünk egy nagyszerű sportolót, példaképet” – emlékezett meg Csollány Szilveszterről a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának Facebook-oldala.

„A Győri Audi ETO KC őszinte részvétét fejezi ki a sportoló családjának és a Magyar Torna Szövetségnek!” – írja a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának közösségi oldala.

Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozónk érzelmes posztban búcsúzik a barátjától.

Háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk, Hosszú Katinka is a közösségi oldalain emlékezett meg Csollány Szilveszterről. „Nyugodj békében!” – olvasható.

(Fotó: instagram.com/hosszukatinka)
(Fotó: instagram.com/hosszukatinka)

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szintén gyászolja Csollány Szilvesztert.

Korábbi amatőr és profi világbajnok ökölvívónk, Erdei Zsolt a Borstól tudta meg a tragikus hírt.

„Micsoda?! Ez teljesen mellbevágott. Együtt voltunk kint a 2000-es sydney-i olimpián... Ezt nem akartam tudni... Elnézést, de nem térek magamhoz...”

Charles Camenzuli, az Európai Sportújságíró-szövetség (AIPS Europe) vezetője Facebook-oldalán emlékezett meg.

„Sajnos a sport egy nagyszerű sportolót, nagyszerű tornászt, nagyszerű olimpikont, de mindenekelőtt egy nagyszerű úriembert veszített el.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik